6974218956 Άβαντας, Αλεξανδρούπολη alimpikas1994@gmail.com
 
  ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ
ΧΟΥΡΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Εκκενώσεις Βόθρων - Μεταφορές Λυμάτων Αλεξανδρούπολη
 
     
  Τα ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα τα οποία πλήττουν τα τελευταία χρόνια την χώρα μας έχουν ως αποτέλεσμα το φράξιμο των φρεατίων αλλά και την πλημμύρα υπογείων χώρων κυρίως το χειμωνα με τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η επιχείρησή μας “ΧΟΥΡΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, μπορεί να αναλάβει την άντληση υδάτων από οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αλεξανδρούπολη, στις γύρω περιοχές αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης. 
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974218956
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την άντληση καθαρών ή ακάθαρτων υδάτων από:
 
 
  Πλημμυρισμένα υπόγεια
  Φρεάτια ανελκυστήρων
  Υπόγειους χώρους στάθμευσης
  Καταστήματα
  Πυλωτές
και κάθε χώρο που έχει πλημμυρίσει.
 
 
ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Διαθέτουμε ειδικές αντλίες αναρρόφησης με μεγάλη ιπποδύναμη, οι οποίες μπορούν να αναρροφήσουν λύματα και νερά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Προσφέρουμε άμεση λύση σε προβλήματα άντλησης υδάτων με την μέγιστη δυνατή ταχύτητα και ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, ενώ όλες οι εργασίες μας διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους.
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ 
ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

με τον πιο συγχρονο εξοπλισμο και το εμπειρο προσωπικο μας, διασφαλίζοντάς σας εγγυημενη εξυπηρετηση.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Αλεξανδρούπολη, τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974218956
 
 
 
 
 
 
     
 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε αλλά και τα εκατοντάδα περιστατικά που έχουμε αντιμετωπίσει, είμαστε σε θέσει να αντλήσουμε με ταχύτητα, ασφάλεια και υπευθυνότητα την άντληση υδάτων ακόμα και από τα πιο δύσκολα σημεία.