6974218956 Άβαντας, Αλεξανδρούπολη alimpikas1994@gmail.com
 
 
  ΧΟΥΡΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εκκενώσεις Βόθρων - Μεταφορές Λυμάτων Αλεξανδρούπολη
 
     
  Η επιχείρησή μας “ΧΟΥΡΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, δραστηριοποιείται από το 1989 με εκκενώσεις βόθρων και μεταφορές λυμάτων, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Αλεξανδρούπολη, στις γύρω περιοχές αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται διαρκώς προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974218956
 
     
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων, μεταφορές λυμάτων, άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους, μεταφορές μη πόσιμου νερού για κατάσβεση πυρκαγιών, για έργα οδοποιίας κ.α.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε οποιαδήποτε σχετική εργασία.
 
     
 
 
 
 
     
  ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ
1989
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε άμεση και άρτια εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Αλεξανδρούπολη, στις γύρω περιοχές αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
 
ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με εκκενώσεις βόθρων και μεταφορές λυμάτων, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών, στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
 
     
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
 
     
   
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Αλεξανδρούπολη, τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974218956