6974218956 Άβαντας, Αλεξανδρούπολη alimpikas1994@gmail.com
 
  ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ
ΧΟΥΡΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Εκκενώσεις Βόθρων - Μεταφορές Λυμάτων Αλεξανδρούπολη
 
     
  Ο βόθρος είναι ένας χώρος συγκέντρωσης αποβλήτων. Καθώς τα απόβλητα συσσωρεύονται, είναι απαραίτητη η εκκένωση του βόθρου προκειμένου να αποφευχθεί η υπερχείλιση του.

Η επιχείρησή μας “ΧΟΥΡΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, διαθέτοντας σύγχρονα βυτιοφόρα, ισχυρές αντλίες και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία στην εκκένωση ακόμα και του πιο δύσκολου βόθρου στην Αλεξανδρούπολη, στις γύρω περιοχές αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974218956
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
Εκκένωση Βόθρων

Πραγματοποιούμε εκκενώσεις βόθρων με σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό. Η διαδικασία εκκένωσης γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια.
 
     
 
Καθαρισμός & Συντήρηση

Εκτός από την εκκένωση, προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης βόθρων για τη διατήρηση της λειτουργικότητας και την πρόληψη προβλημάτων.
 
     
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
 
 
  Μονοκατοικίες
  Εξοχικά
  Επιχειρήσεις
  Ξενοδοχεία
  Καφετέριες
  Εστιατόρια
  Καταστήματα 
  Νοσοκομεία
  Σχολεία 
  Δημόσια Κτίρια κ.α.
 
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να έρθουμε στο χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
     
  Οι εκκενώσεις βόθρων γίνονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, χρησιμοποιώντας δυνατές αντλίες αναρρόφησης των ακαθάρτων υδάτων με ταχύτητα και ασφάλεια.  
     
     
  Η διαδικασία εκκένωσης του βόθρου σας γίνεται αθόρυβα, έχοντας ως σημαντικό μέλημά μας την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας που διέπουν αυτήν την διαδικασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντα χώρου καθαρού και χωρίς ζημιές.  
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Αλεξανδρούπολη, τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6974218956
 
 
 
 
 
 
     
 
 
Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, έχουν κάνει την επιχείρησή μας, μια από τις πλέον εξειδικευμένες επιχειρήσεις στις εκκενώσεις βόθρων σε όλη την Αλεξανδρούπολη.